Pisara Valtameressa


Kaikki ylistys kuuluu Allahille, me ylistämme Häntä, ja pyydämme Hänen apuaan ja anteeksiantamustaan, ja pyydämme turvaa Allahilta omien sielujemme ja tekojemme pahaa vastaan. Häntä, joka on saanut Allahin johdatuksen, ei kukaan voi johtaa harhaan, ja häntä, jonka Allah on johtanut harhaan, ei kukaan voi johdattaa. Todistan, ettei ole ketään palvomisen arvoista, kuin yksin Allah, ilman kumppania, ja todistan, että Muhammad on Hänen palvelijansa ja Lähettiläänsä.

arabic

"Oi te, jotka uskotte! Pelätkää Allahia, niin kuin teidän tulisi Häntä pelätä, älkääkä kuolko kuin Hänelle alistuneina [Muslimeina]." (Surah ali Imran 3:102)

arabic

"Oi ihmiskunta, pelätkää Herraanne. Hän loi teidät kaikki yhdestä sielusta, jolle Hän loi siitä itsestään parin, ja he lisääntyivät lukuisiksi miehiksi ja naisiksi. Pelätkää Allahia kun te pyydätte toisiltanne apua vedoten Häneen ja verisukulaisuuteen. Todellakin, Allah vartioi teitä lakkaamatta." (Surah an-Nisaa 4:1)

arabic

"Oi te, jotka uskotte! Pelätkää Allahia ja puhukaa totta. Hän ohjaa teitä oikeamielisiin hyviin tekoihin ja antaa teille teidän syntinne anteeksi. Hän, joka tottelee Allahia ja Hänen Sanansaattajaansa on saanut suuren voiton." (Surah al-Ahzaab 33:70-71)

Mennäksemme eteenpäin: Kaikkein totuudenmukaisin puhe on Allahin puhe, se on Allaahin Kirja, ja paras johdatus on Muhammadin johdatus. Kaikista asioista pahimpia ovat uudet asiat (uskonnossa) ja jokainen uusi asia on uudistus, ja jokainen uudistus on harhaan johtamista, ja jokainen harhaan johtaminen johtaa Helvettiin.

(Puhe, jonka Profeetta Muhammad tapasi pitää ennen perjantairukousta)

The website is hosted by: